Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.

Nyheder

Kinas marked for eksport af støbeforme til præcisionsindustri eller til den vigtigste udvikling
Slip tid: 2021-01-05 14:56:38  Hits: 15

I fremtiden er fokus for udvikling af støbeindustrien ikke blot at opfylde et stort antal behov, men har også et højt teknisk indhold, is ær ikke i øjeblikket er det indenlandske ikke selvforsynende, har brug for et stort antal importerede støbeforme og kan repræsentere retningen for udvikling af store, præcise, komplekse, lange livsformer. International modelassocieringssekretær general Luo Baihui mener, at fordi vores land og støbeprodukt har den største prismæssige fordel på det internationale marked, vil eksportperspektivet for godt støbemærke også blive det centrale udviklingspunkt.

Især hjemmehardware-industrien har brug for konstant udvikling og innovation, industrien for hjemmehardware-efterspørgsel er stigende, hjemmehardware-industrien har forskellige ændringer. Mange møbelproducenter er usynlige for at adskille de to, dekorative hardware er ikke opmærksom på funktionel udvikling, funktionel hardware til dets dekorative udviklingsforskning er utilstrækkelig, adskilt mellem de to.

Mould-industrien er en vigtig del af hardware-industrien i Kina, den tolvte femårsperiode er det store ændringsmiljø, en ordentlig håndtering af den indenlandske og udenlandske udvikling i vores land for at fremskynde den nøgleperiode, der skal til for at realisere målet om en omfattende konstruktion, der er godt for samfundet, er også nøglen til en sund udvikling af støbeformen.Jeg vil gerne understrege, at det er vigtigt, at vi i den forbindelse gør en indsats for at sikre, at der ikke er nogen tvivl om, at det er nødvendigt, at vi gør en indsats for at sikre, at der ikke sker noget.Desuden ser forventningerne til det indenlandske marked for støbeforme fortsat godt ud, og tendensen til udvikling af støbeindustrien.

I de seneste år er tempoet for strukturtilpasningen af støbeindustrien blevet accelereret, hvilket hovedsagelig afspejles i udviklingshastigheden for store, præcise, komplekse, langvarige støbeforme og støbeforme standarddele, der er højere end industriens samlede udviklingshastighed. Andelen af plastmug og støbeforme stiger. Antallet og kapaciteten af de virksomheder, der fremstiller støbeforme, som markedet står over for, stiger hurtigt. Den fremtidige udvikling i Kinas automobilindustri bør være opmærksom på tilpasning og positionering af produktstrukturen, yderligere forbedre niveauet for støbeteknologi, besætte det højteknologiske marked for støbeforme med kompleks struktur, høj præcision og højt teknisk indhold.

Ifølge Luo Baihui, der er generalsekretær for den internationale modelorganisation, med en uddybning af reformen og en åbning af politikken, er de statslige myndigheder, der beskæftiger sig med støbeindustriens opmærksomhed og støtte, sammen med støbebrancheforeningen og andre sociale organisationer reklame og salgsfremstød,Så støbeindustrien i Zhejiang hurtigere udviklede sig, forme markedsskalaen i landet rangerede først.

I den tolvte femårsperiode er den generelle tendens på støbemarkedet stabil opadgående. På nuværende tidspunkt er der stor efterspørgsel efter mellemstor og højkvalitetsstøbeforme på hjemmemarkedet, men de hjemlige støbeforme skal opfylde brugernes behov med hensyn til kvalitet, leveringstid osv. Desuden har industrien for apparater, automobiler og plastprodukter den største efterspørgsel efter støbeforme. Det internationale marked: I de senere år er lønomkostningerne steget i de industrialiserede lande, som er ved at skifte til udviklingslande, især sydøstasiatiske lande. Dets indenlandske produktion af høj, præcisionsbaseret støbeform, manuel arbejdskraft input stor støbeimport til at løse. Derfor er det lave internationale marked for støbeforme meget stort. Så længe kvaliteten af den hjemlige mug kan forbedres, kan leveringsdatoen garanteres, udsigten til eksport af mug er meget optimistisk. Desuden er det internationale marked for efterspørgsel efter dele til fremstilling og støbeform også meget stort. I øjeblikket har Kina kun et lille antal eksport til rammen.

Selv om den samlede produktion af skimmelsvampe i Kina og Kina har prioriteret den tredje i verden, er der nogle virksomheder og producenter med et fremragende samlet niveau i industrien, men de nuværende karakteristika for den indenlandske støbeindustri er de ujævne produktionsbetingelser, er forskellen meget stor. Ganske få er private virksomheder eller selvstændige, af kapital, anlægs-, teknologi-, informationsudvekslings- og mange andre faktorer, en del af producenterne er afhængige af traditionelt udstyr og manuel fremstilling, kan kun producere nogle få mellemstore og lavtlønnede former, det er vanskeligt at indføre avanceret støbeteknologi og avanceret støbeteknik.udstyr. Dette resulterede i en skærpet konkurrence på det mellemste og lave marked for støbeforme. Nogle støbevirksomheder for at leve, ikke tøve med at reducere prisen på hinanden, og den lave pris er bundet til at påvirke produkternes kvalitet, resultatet er pitbrugere, peer, også såre sig selv.


Tidligere: Fordele og karakteristika ved tan...

Næste: No